Ben je op zoek naar een koerier of bezorgdienst in de buurt van Breda? Plaats hier je verzend advertentie en bezorgers in de omgeving Breda kunnen hun prijs voor vervoer afgeven. Zo ben jij er zeker van dat je snel een koerier uit de omgeving vindt, het pakket of product snel onderweg is en dat tegen de goedkoopste verzendkosten!

Hoe werkt het precies

Easylivery is in het leven geroepen zodat elke particulier in principe goederen kan ophalen en bezorgen. Ben jij een particulier en wil je wat bijverdienen kijk dan hier voor onze advertenties. Wellicht wil een particulier in de buurt van jou (Breda en omgeving) iets laten bezorgen?

Of woon jij zelf in de buurt van Breda en wil je je marktplaats aankoop, meubel, fiets, bank of wat dan ook snel laten bezorgen? Plaats dan snel een advertentie en geef je aan wat je ervoor bereid bent te betalen.

Dus:

Een advertentie plaatsen is heel simpel:

 1. Plaats een advertentie door op of te drukken en vul de velden in.
 2. Gebruikers zullen gaan bieden op jouw advertentie. Wanneer iemand een bod plaatst ontvang je een email.
 3. Jij kiest zelf je bezorger uit. Dus wanneer je het eens bent met de geboden prijs en de bezorger druk je op
 4. De door jou gekozen bezorger ontvangt een bericht van het goede nieuws en jullie zullen elkaars contactgegevens ontvangen om verdere details samen af te spreken!
  (contactgegevens worden uitgewisseld automatisch nadat de bezorger 15% servicekosten aan Easylivery betaald heeft)
 5. Vergeet na het uitvoeren van je opdracht niet een review achter te laten op het profiel van je bezorger en je ervaringen met het platform te delen.

Probeer het eens!

Een bezorging uitvoeren:

 1. Plaats bij een advertentie de gewenste vergoeding.
 2. Wanneer de ander akkoord gaat met jouw gevraagde vergoeding ontvang je een email waarin je via een link 15% servicekosten van jullie afgesproken bedrag aan Easylivery betaald.
 3. Wanneer dat gebeurd is ontvangen jullie elkaars contact gegevens om de verdere details te bespreken.
 4. Vergeet na het uitvoeren van je opdracht niet om je ervaringen met ons te delen doormiddel van een review te plaatsen op ons platform.

Ga naar het advertentie overzicht en start met bieden!